Siluetă tonifiată cu Tesla EMSlim la New Era Cosmetics Târgu Mureș

aprilie 7, 2024by Cozma Miruna0

În acest blog am dori să abordăm un super subiect: vă vom prezenta un tratament revoluționar pe care îl puteți găsi la salonul nostru, New Era Cosmetics din Târgu Mureș: Tesla EMSlim. Dacă vă doriți să obțineți o siluetă tonifiată și să scăpați de grăsimea nedorită, acesta este tratamentul perfect pentru dumneavoastră.

Ce este Tesla EMSlim?

Tesla EMSlim este un adevărat pionier în domeniul remodelării corporale și este susținut de o tehnologie avansată numită HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Stimulation). Această tehnologie inovatoare este concepută pentru a stimula contracțiile musculare puternice, oferindu-vă astfel o tonifiere musculară incredibilă și reducerea stratului de grăsime în mod eficient.

Cu ajutorul dispozitivelor Tesla EMSlim, în doar 30 de minute de tratament, veți experimenta aproximativ 20.000 de contracții musculare intense. Acest lucru este echivalent cu ore întregi de antrenament fizic intens, dar cu avantajul că nu trebuie să vă extenuați și să pierdeți timp prețios în sala de sport. Contracțiile musculare induse de Tesla EMSlim sunt atât de puternice încât vă vor ajuta să obțineți rapid rezultate vizibile și să vă bucurați de o siluetă tonifiată și sculptată.

Indiferent dacă vă doriți să vă tonifiați abdomenul, să sculptați coapsele sau să definiți brațele, Tesla EMSlim poate fi personalizat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de remodelare corporală. Acest tratament este potrivit pentru oricine dorește să își îmbunătățească aspectul fizic și să se simtă mai încrezător în propriul corp.

Care sunt beneficiile Tesla EMSlim?

Beneficiile acestui tratament sunt pe măsură și vă pot ajuta să obțineți rezultatele dorite într-un mod eficient și confortabil:

  1. Reducerea stratului de grăsime: Cu Tesla EMSlim, puteți reduce stratul de grăsime cu aproximativ 30,8%, oferindu-vă astfel o siluetă mai definită și atrăgătoare. Indiferent dacă vă luptați cu depozitele de grăsime rezistente sau doriți să obțineți o talie mai subțire, acest tratament vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de remodelare corporală.
  2. Tonifiere și fermitate: Contracțiile musculare puternice induse de aparat vă vor ajuta să obțineți o musculatură tonifiată și fermă în zonele problematice. Indiferent dacă doriți să vă sculptați abdomenul, să tonifiați coapsele sau să ridicați fesele, Tesla EMSlim vă poate ajuta să obțineți acea definire musculară dorită.
  3. Non-invaziv și nedureros: Acest tratament este complet non-invaziv și nedureros, astfel încât să puteți obține rezultatele dorite fără disconfort sau perioade de recuperare lungi. Nu există proceduri chirurgicale sau invazive implicate, ceea ce face ca Tesla EMSlim să fie o opțiune sigură și convenabilă pentru oricine dorește să își îmbunătățească aspectul fizic.
  4. Eficient pentru femeile care au avut diastază recta: Pentru femeile care au experimentat separarea muschilor abdominali după sarcină, Tesla EMSlim poate fi o soluție eficientă pentru tonifierea abdomenului și refacerea tonusului muscular. Acest tratament poate contribui la reducerea aspectului proeminent al abdomenului și la obținerea unei siluete mai tonifiate și mai armonioase.
  5. Complementar exercițiilor fizice: Indiferent dacă sunteți deja activ și doriți să vă îmbunătățiți rezultatele sau sunteți la început de drum în căutarea unei siluete mai tonifiate, Tesla EMSlim poate fi o adiție excelentă la rutina dvs. de exerciții fizice. Acest tratament poate amplifica efectele antrenamentelor dvs. și vă poate ajuta să obțineți rezultatele dorite mai rapid și mai eficient.
  6. Potrivit pentru mai multe zone ale corpului: Aparatul poate fi utilizat pentru a tonifia și defini mai multe zone ale corpului, inclusiv abdomenul, coapsele, gambetele, fesele și brațele. Indiferent care sunt zonele dvs. problematice, Tesla EMSlim poate fi personalizat pentru a vă ajuta să obțineți aspectul dorit și să vă simțiți mai încrezători în propriul corp.
  7. Definirea musculaturii și reducerea stratului de grăsime: Cu ajutorul contracțiilor musculare intense și a energiei RF (Radiofrecvență), Tesla EMSlim vă poate ajuta să obțineți o siluetă sculptată și să scăpați de grăsimea nedorită. Acest tratament este conceput pentru a vă ajuta să vă remodelați corpul și să vă atingeți obiectivele de frumusețe și sănătate.
  8. Creșterea și definirea musculară: Tehnologia HI-EMT stimulează contracțiile musculare într-un mod extrem de eficient, conducând la creșterea masei musculare și definirea mușchilor. Indiferent dacă vă doriți să vă construiți mușchii sau să îi definiiți, Tesla EMSlim vă poate ajuta să obțineți rezultatele dorite și să vă transformați corpul într-un mod sănătos și armonios.

Cu aceste beneficii remarcabile, Tesla EMSlim este cu siguranță un tratament care merită luat în considerare pentru oricine dorește să își îmbunătățească aspectul fizic și să se simtă mai încrezător în propria piele. La New Era Cosmetics, suntem dedicați să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de frumusețe și sănătate, și de aceea am adus acest tratament revoluționar în salonul nostru.

Așadar, cu Tesla EMSlim, veți beneficia de un tratament eficient și sigur, care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness și să vă bucurați de o siluetă tonifiată într-un mod non-invaziv și confortabil. La New Era Cosmetics, suntem dedicați să vă ajutăm să vă simțiți și să arătați cel mai bine, iar Tesla EMSlim este doar una dintre opțiunile noastre inovatoare pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de frumusețe și sănătate.
Programează-te pentru o consultație astăzi și descoperă puterea remodelării corporale cu Tesla EMSlim.
☎️ +40 758 478 147
📍 Str. Câmpului nr. 6, Târgu Mureș
🌐 neweracosmetics.ro

Cozma Miruna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://neweracosmetics.ro/wp-content/uploads/2023/08/Beige-Minimalist-Skincare-Before-and-After-Instagram-Post-100-×-100-px.png
NEW ERA COSMETICS

La New Era Cosmetics punem pe primul loc confortul clienților noștri. Fiecare nevoie este luată în considerare, astfel încât să oferim cele mai bune servicii pentru a oferi rezultate reale.

Social media

Suntem prezenți și pe Social Media. Urmărește-ne paginile de Facebook, Instagram și TikTok pentru a vedea ultimele rezultate și proceduri din centrul nostru.

NEW ERA COSMETICS

La New Era Cosmetics punem pe primul loc confortul clienților noștri. Fiecare nevoie este luată în considerare, astfel încât să oferim cele mai bune servicii pentru a oferi rezultate reale.

DESPRE NOI
Social media

Suntem prezenți și pe Social Media. Urmărește-ne paginile de Facebook, Instagram și TikTok pentru a vedea ultimele rezultate și proceduri din centrul nostru.

NEW ERA&RA COSMETICS S.R.L.. Toate drepturile rezervate.

Web Design by Smart Growth Marketing Agency.

NEW ERA&RA COSMETICS S.R.L.. Toate drepturile rezervate.

Web Design by Smart Growth Marketing Agency.