Siluetă conturată cu laserul lipolitic Adipolight + RF la New Era Cosmetics Târgu Mureș

aprilie 18, 2024by Cozma Miruna0

Într-o lume în care aspectul și încrederea în sine joacă un rol tot mai important, soluțiile non-invazive pentru modelarea corpului devin din ce în ce mai căutate. La New Era Cosmetics Târgu Mureș, suntem dedicați să aducem cele mai avansate tehnologii în domeniul esteticii pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de frumusețe și să vă simțiți mai bine în pielea voastră. În acest blog, vă prezentăm Laserul Lipolitic Adipolight + RF, un tratament revoluționar ce redefinește conceptul de remodelare corporală.

Laserul care îți modelează silueta: Adipolight + RF

Adipolight + RF reprezintă o soluție inovatoare pentru modelarea siluetei și tratarea zonelor de adipozitate localizată. Cu ajutorul laserului cu diodă de nivel scăzut și tehnologiei radiofrecvenței monopolare, acest procedeu oferă rezultate eficiente și imediate, fără a implica proceduri invazive sau perioade lungi de recuperare. Prin combinarea laserului lipolitic, mezoterapiei virtuale și emulsiei specifice Adipolight, acest tratament aduce o îmbunătățire vizibilă a formei corpului și o remodelare a siluetei.

Cum funcționează?

Modul de funcționare al tratamentului Adipolight + RF este inovativ și extrem de eficient.

  • Fotobiomodulare cu laser lipolitic: Laserul lipolitic este un instrument esențial în procesul de modelare a siluetei. Acesta emite o lumină specifică, care este absorbită selectiv de către celulele adipoase (grase) din stratul subcutanat al pielii. Acest lucru declanșează procesul de fotobiomodulare, în care energia luminii laserului încălzește și afectează peretii celulelor adipoase, determinându-le să elibereze conținutul de grăsime în spațiul interstițial.
  • Radiofrecvența monopolară capacitivă: Tehnologia radiofrecvenței monopolare capacitivă este folosită pentru a amplifica efectul tratamentului. Odată ce laserul lipolitic a eliberat grăsimea din celulele adipoase, radiofrecvența încălzește pielea și țesuturile adiacente. Această căldură profundă stimulează colagenul și elastina, contribuind la tonifierea și întărirea pielii. De asemenea, căldura generată de radiofrecvență accelerează metabolismul grăsimilor, facilitând eliminarea acestora din organism.
  • Mezoterapia virtuală HPC: Mezoterapia virtuală HPC (High-Pressure Cavitation) este o metodă avansată de administrare a substanțelor active. În cadrul tratamentului Adipolight + RF, această tehnică este folosită pentru a introduce emulsia specifică Adipolight în straturile profunde ale pielii și în celulele grase. Acest amestec special de ingrediente active ajută la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor și la combaterea flaccidității pielii.

Rezultate și beneficii

  1. Reducerea volumului și a grăsimii localizate: Prin acțiunea combinată a laserului lipolitic și a radiofrecvenței monopolare capacitivă, tratamentul Adipolight + RF ajută la descompunerea și eliminarea grăsimii localizate în zonele problematice, cum ar fi abdomenul, coapsele, șoldurile și brațele. Acest lucru duce la o reducere semnificativă a circumferinței și la o siluetă mai definită.
  2. Tonifierea și întărirea pielii: Radiofrecvența utilizată în cadrul tratamentului nu doar că stimulează producția de colagen și elastină, dar și încălzirea profundă a țesuturilor ajută la tonifierea și întărirea pielii. Astfel, pielea devine mai fermă și mai elastică, contribuind la obținerea unei siluete mai conturate și mai atrăgătoare.
  3. Stimularea producției de colagen și elastină: Radiofrecvența și laserul lipolitic nu doar că ajută la eliminarea grăsimii, ci și stimulează producția naturală de colagen și elastină în piele. Aceste proteine esențiale contribuie la menținerea fermității și elasticității pielii, oferindu-vă un aspect mai tânăr și mai sănătos.
  4. Ameliorarea aspectului de “coajă de portocală” asociat cu celulita: Tratamentul Adipolight + RF este eficient în combaterea celulitei, contribuind la îmbunătățirea aspectului pielii și reducerea inesteticelor “coji de portocală”. Prin stimularea circulației sanguine și limfatice și prin descompunerea depozitelor de grăsime, acest tratament ajută la obținerea unei piele mai netede și uniforme.
  5. Tratament nedureros, fără perioade lungi de recuperare: Unul dintre avantajele majore ale tratamentului Adipolight + RF este că este complet nedureros și nu necesită o perioadă lungă de recuperare. Pacienții pot reveni la activitățile lor obișnuite imediat după tratament, fără disconfort sau efecte secundare semnificative.
  6. Rezultate vizibile încă de la prima sesiune și progrese continue: O altă caracteristică remarcabilă a acestui tratament este că oferă rezultate vizibile încă de la prima sesiune. În plus, pe măsură ce tratamentul progresează, pacienții pot observa îmbunătățiri continue în aspectul și conturul lor corporal.

Prin urmare, tratamentul Adipolight + RF reprezintă astfel o opțiune eficientă și sigură pentru cei care doresc să obțină o siluetă mai sculptată și un aspect mai tânăr și mai sănătos al pielii. La New Era Cosmetics din Târgu Mureș, suntem dedicați să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de frumusețe, oferindu-vă cele mai inovatoare și avansate tratamente estetice disponibile. Colegii noștri vă vor spune cum putem să vă ajutăm să vă transformați corpul și să vă recâștigați încrederea în sine!

Programează-te pentru o consultație astăzi și descoperă puterea remodelării corporale cu ajutorul laserului lipolitic – Adipolight + RF.
☎️ +40 758 478 147
📍 Str. Câmpului nr. 6, Târgu Mureș
🌐 neweracosmetics.ro

Cozma Miruna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://neweracosmetics.ro/wp-content/uploads/2023/08/Beige-Minimalist-Skincare-Before-and-After-Instagram-Post-100-×-100-px.png
NEW ERA COSMETICS

La New Era Cosmetics punem pe primul loc confortul clienților noștri. Fiecare nevoie este luată în considerare, astfel încât să oferim cele mai bune servicii pentru a oferi rezultate reale.

Social media

Suntem prezenți și pe Social Media. Urmărește-ne paginile de Facebook, Instagram și TikTok pentru a vedea ultimele rezultate și proceduri din centrul nostru.

NEW ERA COSMETICS

La New Era Cosmetics punem pe primul loc confortul clienților noștri. Fiecare nevoie este luată în considerare, astfel încât să oferim cele mai bune servicii pentru a oferi rezultate reale.

DESPRE NOI
Social media

Suntem prezenți și pe Social Media. Urmărește-ne paginile de Facebook, Instagram și TikTok pentru a vedea ultimele rezultate și proceduri din centrul nostru.

NEW ERA&RA COSMETICS S.R.L.. Toate drepturile rezervate.

Web Design by Smart Growth Marketing Agency.

NEW ERA&RA COSMETICS S.R.L.. Toate drepturile rezervate.

Web Design by Smart Growth Marketing Agency.