Tratamentele corporale pentru orice nevoie la New Era Cosmetics Târgu Mureș

mai 15, 2024by Cozma Miruna0

În călătoria ta către o siluetă perfectă și o piele fermă, știm că fiecare detaliu contează. De aceea, echipa noastră de experți în frumusețe și sănătate este aici pentru a te ghida și a te sprijini în atingerea obiectivelor tale. Indiferent dacă îți dorești să scapi de centimetri în plus, să obții o piele netedă și tonifiată sau să tratezi aspectul nedorit al celulitei, avem soluțiile perfect adaptate nevoilor tale.

La New Era Cosmetics, punem accentul pe calitate, profesionalism și rezultate dovedite clinic. Fiecare tratament pe care îl oferim este conceput pentru a-ți aduce beneficii reale și pentru a te ajuta să te simți mai încrezător și mai frumos în propria ta piele. Suntem dedicați să îți oferim cele mai avansate tratamente și tehnologii în domeniul remodelării corporale, pentru ca tu să te simți și să arăți cât mai bine în propria ta piele.

Eximia HR77 Platinum Anniversary

Eximia HR77 Platinum Anniversary reprezintă o veritabilă inovație în lumea tratamentelor de remodelare corporală și facială. Este mai mult decât un simplu tratament, este o experiență de transformare completă a siluetei și a pielii. Cu ajutorul tehnologiilor avansate și a conceptului de ultimă generație al Eximia HR77, clienții noștri pot experimenta rezultate spectaculoase într-un timp record.

Acest tratament nu doar îndepărtează excesul de grăsime sau celulita, ci redefinește complet silueta, oferind un contur mai ferm și mai definit. Cu ajutorul unei combinații inteligente de tehnologii, Eximia HR77 ajută la stimularea circulației sanguine și limfatice în zonele tratate, ceea ce duce la eliminarea toxinelor și a excesului de lichide. Astfel, nu doar că obții o piele mai netedă și mai fermă, dar observi și o reducere vizibilă a aspectului inestetic al celulitei.

Symmed Elite

Symmed Elite reprezintă un avans remarcabil în tehnologiile de remodelare corporală, punând accent pe stimularea proceselor naturale ale corpului pentru a obține rezultate remarcabile. Acest tratament inovator nu doar vizează eliminarea depozitelor de grăsime sau reducerea aspectului inestetic al celulitei, ci acționează în profunzime pentru a îmbunătăți starea generală a pielii și a corpului.

Prin intermediul tehnologiilor avansate utilizate în Symmed Elite, se stimulează metabolismul și circulația sângelui în zonele tratate, facilitând astfel eliminarea grăsimilor și toxinelor acumulate. Acest lucru contribuie nu doar la reducerea depozitelor de grăsime, dar și la îmbunătățirea elasticității pielii, conferindu-i un aspect mai neted și mai tonifiat.

De asemenea, Symmed Elite ajută la tonifierea țesuturilor și la creșterea fermității pielii, oferindu-i un aspect mai tânăr și mai revitalizat. Prin această acțiune profundă, tratamentul contribuie la reducerea vizibilă a aspectului inestetic al celulitei, permițându-ți să te bucuri de o piele mai uniformă și mai catifelată.

Laserul Lipolitic cu Adipolight + RF

Laserul Lipolitic cu Adipolight + RF reprezintă o soluție inovatoare pentru cei care doresc să scape de grăsimea localizată și să obțină o siluetă mai conturată și mai definată. Acest tratament de ultimă generație combină două tehnologii puternice – laserul lipolitic și radiofrecvența – pentru a oferi rezultate remarcabile și vizibile în scurt timp.

Prin utilizarea laserului lipolitic, tratamentul vizează direct celulele grase, fragmentându-le și facilitând eliminarea lor din organism. Acest proces permite reducerea volumului în zonele problematice, cum ar fi abdomenul, coapsele, sau brațele, fără a fi necesară intervenția chirurgicală. De asemenea, laserul lipolitic ajută la stimularea producției de colagen în țesuturile tratate, îmbunătățind astfel elasticitatea pielii și conferindu-i un aspect mai ferm și mai tonifiat.

În același timp, utilizarea radiofrecvenței în combinație cu laserul lipolitic aduce beneficii suplimentare tratamentului. Radiofrecvența penetrează în straturile profunde ale pielii, generând căldură și stimulând contracția fibrelor de colagen. Acest proces ajută la remodelarea și tonifierea țesuturilor, oferindu-ți o siluetă mai definită și mai atrăgătoare.

Caci Synergy Anticelulitic

Caci Synergy Anticelulitic este mai mult decât un simplu tratament împotriva celulitei – este o experiență completă de remodelare corporală care aduce rezultate vizibile și remarcabile. Inovația și tehnologia avansată pe care o oferă acest tratament sunt proiectate pentru a transforma aspectul și textura pielii, oferindu-i un aspect mai ferm, mai tonifiat și mai atrăgător.

Unul dintre punctele forte ale tratamentului Caci Synergy este capacitatea sa de a oferi un efect de ridicare instantanee în zonele tratate. Prin utilizarea unei tehnologii inovatoare, acest tratament stimulează producția de colagen și elastină în țesuturile pielii, ceea ce duce la o îmbunătățire semnificativă a fermității și elasticității. Astfel, vei observa o reducere a aspectului neplăcut al celulitei, iar pielea ta va fi mai netedă și mai uniformă.

Drenajul limfatic

Drenajul limfatic este una dintre cele mai eficiente metode utilizate pentru a stimula sistemul limfatic al organismului și pentru a facilita eliminarea toxinelor și a excesului de lichide. Acest tratament delicat și revigorant este conceput pentru a îmbunătăți circulația limfatică și pentru a sprijini organismul în procesul său natural de detoxifiere și eliminare a deșeurilor.

Prin intermediul unei tehnici specializate de masaj și presopunctură, drenajul limfatic ajută la mobilizarea fluidelor stagnante din țesuturile corporale și la direcționarea lor către ganglionii limfatici pentru eliminare. Acest proces delicat și non-invaziv este extrem de eficient în reducerea umflăturilor, a retenției de apă și a aspectului inestetic al pielii.

Împachetările corporale cu Bruno Vassari

Împachetările corporale cu Bruno Vassari reprezintă un pas crucial în călătoria către o siluetă fermă, tonifiată și revitalizată. Aceste tratamente sunt concepute pentru a oferi o experiență completă de îngrijire a corpului, combinând beneficiile detoxifierii, slăbirii și îmbunătățirii pielii pentru a obține rezultate spectaculoase.

Prin intermediul ingredientelor active și a formulelor puternice dezvoltate de experții în frumusețe de la Bruno Vassari, împachetările corporale își propun să acționeze în profunzime asupra pielii și țesuturilor corporale. Acestea ajută la eliminarea toxinelor din organism, stimulează circulația sângelui și limfatică și hidratează profund pielea, conferindu-i un aspect mai luminos și mai sănătos.

Tesla EMSlim

Tesla EMSlim este unul dintre cele mai avansate tratamente disponibile pentru definirea și tonifierea diferitelor zone ale corpului, oferind rezultate spectaculoase fără a fi necesare proceduri invazive sau perioade lungi de recuperare. Acest tratament inovator utilizează tehnologia electromusculară (EMS) pentru a stimula intens contracțiile musculare în timpul unei sesiuni, oferind astfel o soluție eficientă pentru îndepărtarea excesului de grăsime și tonifierea mușchilor.

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale Tesla EMSlim este capacitatea sa de a acționa în profunzime în diferite zone ale corpului, inclusiv abdomenul, coapsele, gambetele, fesele și brațele. Prin intermediul undelor electromagnetice de înaltă intensitate, tratamentul stimulează contracțiile musculare în mod controlat și eficient, oferind astfel o tonifiere și un conturare a corpului într-un mod precis și sigur.

Indiferent de obiectivele tale de remodelare corporală, la New Era Cosmetics Târgu Mureș găsești soluțiile potrivite pentru a obține rezultatele dorite. Echipa noastră de specialiști calificați este aici pentru a te ajuta să îți atingi scopurile și să te simți mai încrezător în propria piele. Alege să investești în tine și să descoperi transformarea pe care o poți realiza cu ajutorul tratamentelor noastre corporale de ultimă generație!

Programează-te pentru o consultație astăzi și descoperă rezultatele incredibile ale tratamentelor corporale de la New Era Cosmetics Târgu Mureș.
☎️ +40 758 478 147
📍 Str. Câmpului nr. 6, Târgu Mureș
🌐 neweracosmetics.ro

Cozma Miruna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://neweracosmetics.ro/wp-content/uploads/2023/08/Beige-Minimalist-Skincare-Before-and-After-Instagram-Post-100-×-100-px.png
NEW ERA COSMETICS

La New Era Cosmetics punem pe primul loc confortul clienților noștri. Fiecare nevoie este luată în considerare, astfel încât să oferim cele mai bune servicii pentru a oferi rezultate reale.

Social media

Suntem prezenți și pe Social Media. Urmărește-ne paginile de Facebook, Instagram și TikTok pentru a vedea ultimele rezultate și proceduri din centrul nostru.

NEW ERA COSMETICS

La New Era Cosmetics punem pe primul loc confortul clienților noștri. Fiecare nevoie este luată în considerare, astfel încât să oferim cele mai bune servicii pentru a oferi rezultate reale.

DESPRE NOI
Social media

Suntem prezenți și pe Social Media. Urmărește-ne paginile de Facebook, Instagram și TikTok pentru a vedea ultimele rezultate și proceduri din centrul nostru.

NEW ERA&RA COSMETICS S.R.L.. Toate drepturile rezervate.

Web Design by Smart Growth Marketing Agency.

NEW ERA&RA COSMETICS S.R.L.. Toate drepturile rezervate.

Web Design by Smart Growth Marketing Agency.